Logo
Keresés Kristály Rendelő és Gyógyító Iskola
Üdvözlet
Felhasználónév vagy Email:

Jelszó:
[ ]
[ ]
[ ]
Kezeléseink:
Felhívjuk minden kedves érdeklődő figyelmét, hogy kezeléseink (rendelőnkkel kapcsolatos költségek) költségei egészségpénztárakkal is elszámoltathatók!

Bioenergetikai felmérés és terápia

Orvosi diagnózist követően az auratestek teljes körű energetikai, informatikai állapotfelmérése és a bioenergetikai egyensúly egyénre szabott helyreállítása. Pácienseinket ellátjuk a felmérést és kezelést követően szemléletük és életmódjuk megváltoztatására tett javaslatainkkal. A javasolt holisztikus létforma folyamatos megélése és spirituális tanulmányok folytatása lehetővé teszik a páciensek számára, hogy spirituális tanuló folyamataikat felismerve, támogatva képessé válnak felismerni helyüket a kozmoszban, folyamatosan fenntartani, erősíteni auratesteik egyensúlyát, fizikai, lelki, egészségi értelemben egyaránt. Célunk az, hogy a gyógyulni vágyókkal megértessük: létünk egyensúlyának fenntartásán a külső és belső szakadatlan változások miatt érdemes folyamatosan tanulni és dolgozni.

A nálunk gyógyulókat igyekszünk lebeszélni három rossz kérdés ismételgetéséről:
- Miért pont én?
- Miért pont most?
- Miért pont ez?

Helyettük két jó kérdést ajánlunk:
- Mire tanít engem ez a betegség?
- Mit kell tennem, hogy egészséges legyek?

Ez nagyon fontos feltétele az igazi gyógyulásnak; ugyanis, noha szinte bármilyen betegséget meg lehet gyógyítani, de csak ha a páciens akarja. a beteg embert nem! - neki csak partnerként segíthetünk a gyógyulásban. A gyógyulás felelőssége, öröme és dicsősége alapvetően az övé. Aki ezt nem vállalja fel, annak legfeljebb a betegségeit tudjuk meggyógyítani - egy idöre! - őt magát (holisztikusan; testét, lelkét, szellemét) nem.

Táplálkozási és gyógynövényes tanácsadás

Teljes körű természetgyógyászati állapotfelmérés, orvosi diagnózist követően, orvosi terápiás javaslat támogatására kiegészítő gyógymódként méregtelenítő, tisztító étrend összeállítása, gyógynövények kúraszerű alkalmazása, életmód átállítása. Táplálkozási rendszerünkben a vegetárius táplálkozást preferáljuk; de a húsevőket megtanítjuk arra, hogy miképp csökkenthetik jelentősen a húsevés ártalmait (ételek társítása, sorrendje, stb). Nagy súlyt helyezünk a vércsoportokra, a testkontroll bizonyos elemeire; figyelembe vesszük a meglevő betegségeket, az adott élethelyzetet (terhesség, ülőmunka, élsport, stb.); nem utolsó sorban a páciens ízlését.

Eszközös kristálygyógyítás

A speciális programozott kristályeszközök használatával eltávolítjuk a páciensek energiatesteiből a blokádokat okozó megbetegítő energiákat. Mivel saját energiáik azonnal szabadon tudnak áramolni, gyors közérzetjavulást tapasztalnak, s így a súlyos betegeknek is növekszik az öngyógyításba vetett hitük. Családtagok, kezdő gyógyítók is könnyen elsajátíthatják, otthonukban is alkalmazhatják ezt az ősi gyógymódot.
IMG_1044.jpg

IMG_1045.jpg

IMG_1049.jpgEnergiasebészet

Nagy hatékonyságú energetikai gyógyítás szellemi segítő vezetésével, szinte valamennyi betegségre, az elérhető legjobb energetikai állapotig.

Szükség esetén a pszí-sebészetben is felhasználunk bizonyos kristályeszközöket. Egyéb energetikai kezelések a páciens energiáinak harmonizálására pl. Reiki energiával történő kezelés.

Radiesztézia

Az emberek gyakran beszélnek (már akik hisznek bennük) a sokszor elátkozott, káros, megbetegítő földsugárzásokról.

A földsugárzások nélkül nem lehet élni, azokat naponta többször átszeljük (gyaloglás, úszás, futás, biciklizés), s ekkor töltekeznek fel energiatesteink az élethez - a szervek működéséhez - szükséges frekvenciákkal. Azonban alváskor mintegy 8 órán keresztül egy helyben tartózkodva bizonyos földsugárzások (pl. vízér, Hartmann-sáv, geológiai törésvonal stb.) és technikai sugárzások (pl. elektroszmog) jelentősen meggyengíthetik az emberek, állatok, növények energiatestét (auráját). Rendelői tapasztalataink alátámasztják más radiesztéta kollégák megfigyeléseit, miszerint a betegségek mindig a test azon pontjain jelentkeznek, ahol egy vagy több földsugárzási sáv vagy azok kereszteződése ugyanazon testrészt éri, s a fekhely hosszabb ideje ugyanazon a helyen áll. Tapasztalataink szerint az egészséges fekvőhely szakszerű kikeresése, vagy - ahol ez nem lehetséges - a meglévő földsugárzások kiárnyékolása jelentősen meggyorsítja az aura regenerálódását, a panaszok megszűnését.
Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU GPL licensz alatt lett kiadva.
Design by: Totemgroup