Logo
Keresés Kristály Rendelő és Gyógyító Iskola
Üdvözlet
Felhasználónév vagy Email:

Jelszó:
[ ]
[ ]
[ ]
Tanfolyamaink
TANFOLYAMAINK

Eszközös kristálygyógyítási tanfolyam
(Érdeklődőknek, betegeknek, gyógyítóknak)

Különböző betegségtípusoknál különféle programozott kristály-eszközökkel távolíthatók el a szerveket megbetegítő energiák. Ezen energiaharmonizálási folyamat következtében felerősödnek a páciens saját energiaáramlatai, beindul a gyógyulás folyamata akut és krónikus betegségekben egyaránt (pl. tályog, trombózis, rák...). Továbbá a kristály-eszközökkel energiát és információkat is közvetíthetünk.
Az egészséges táplálkozás tanfolyam
- lacto-ovo vegetarianus
Candida-betegeknek is
(Érdeklődőknek, betegeknek, gyógyítóknak)


akik kíváncsiak egy közel 16 éve működő és folytonosan fejlődő táplálkozási rendszerre, mely az egészség helyreállításában és megőrzésében alapvető szerepet játszik; de azoknak is, akik a (számukra "megengedhető") húsételeket szeretnék beilleszteni egy egészséges étrendbe.

8 óra elmélet: a szerintünk egészséges táplálkozás (benne a különböző táplálkozási irányzatok is, pl. testkontroll, vércsoport szerint); életkor, élethelyzetek (terhesség, sportolás, elhízás), betegségek (akut, krónikus) szerint; évszak, napszak, stb. szerint mit együnk, mit igyunk, hogyan, mikor, mivel együtt társítva, hol szerezzük be, miért?
8 óra gyakorlat: tapasztalatunk szerint könyvből nem lehet megtanulni főzni. Vezetésünkkel a tanulók gyakorlati tapasztalatokkal egészítik ki elméleti tudásukat, elsajátíthatják az alapvető konyhatechnikai fogásokat: korszerű főzési, sütési eljárások mindenféle ételtípus elkészítésében, pl. húspótló ételek (lelkileg igen fontos kérdés a kényszerből vegetárius étrendre térők - rákosok, reumások, stb. - számára), reform kenyérsütés, párolás, főzés, ízesítés, egészséges sütemények, pizzák...


A Kristály Rendelő és Gyógyító Iskola teljes gyógyítási rendszere
(gyógyítóknak)

Saját tapasztalataink átadása az eszközös kristálygyógyítás, és egyéb energetikai gyógymódok, egészséges táplálkozás, gyógynövényes gyógyítás, radiesztézia, gyógyító tértechnológia és életmódváltás témakörökben, mely tudás segítségével képesek leheténk magunk és embertársaink egészségét megőrizni illetve a betegségekből kivezető utat mutatni.Mindennapok patikája
(Éérdeklődőknek, betegeknek, gyógyítóknak)

A mindennapjainkban felhasználható gyógynövények és méhészeti termékek gyógyhatásairól közel 25 éven át megtanult és személyesen megtapasztalt ismeretek rendszere kerül átadásra különös tekintettel a hatás, mellékhatás, együttes hatás kérdéseire. Mottó: valóban szelíd ez a gyógymód?
Röviden érintjük a homeopátiás szerek felhasználását a házi elsősegélyben; banális betegségek gyógyításában.


Angyal I.

Az emberiségnek ősidőktől fogva - így Atlantiszon is - természetes volt, hogy az égi Atyától, a Föld Anyától és azok angyalaitól segítséget kért és kapott élete problémás helyzeteinek megoldásához. Az utóbbi párezer évben azonban megszűnt ez az áldott állapot, túlságosan is földhöz kötött lett az ember. A transzcendencia elvesztésével együtt jár az ember elbizonytalanodása: vajon képes lesz-e megoldani az előtte tornyosuló feladatokat?
Óriási változások tapasztalhatók felgyorsult életünk során, és óriási változások előtt állunk, miközben egy csodálatos spirituális átalakuláson megy keresztül Földünk beleértve a mi személyes fejlődésünket is. Az angyalokkal való kapcsolatteremtés mindenki számára elérhető. Teljesen nyitottan és örömteli módon közelednek, sok humort és jó híreket, megoldásokat hoznak életünkbe - ha kérjük. Mivel bolygónkra a mai korszakban egyre több fény és szeretet érkezik, s ha emellett az angyalokat segétségül hívod világi és egyéb céljaid elérésére, biztosak lehetünk abban, hogy minden a Magasabb Akarat szándékában áll és nem csak a mi akaratunk valósul meg egyedül. Így együttműködve kezdjük megérteni, hogy nem vagyunk egyedül, hanem segítséget és útmutatást kapunk. Nyitottabbá válunk a hála érzése felé, s ebben az állapotban csodák is történhetnek. A tanulók a tanfolyamon megismerik az angyalokkal történő kapcsolatfelvétel technikáját . Elsajátítható és az élet kisebb-nagyobb gondjaiban eredményesen alkalmazható az angyaloktól történő segétségkérés technikája, valamint megtapasztalható hatalmas gyógyító erejük is.


Angyal II.

Az Angyal I. tanfolyamon végzetteknek személyiségfejlesztő, különböző nehézségi fokú angyali gyógyítások és speciális meditációk tanítása. Ismerkedés a Teremtő Mennyei Atya és a Föld Anya angyalaival az esszénusok ránk maradt írásbeli anyagai alapján.


Angyal III.


Reiki I.

A legkönnyebben elsajátítható, de nagyon hatékony energetikai gyógymód. A tanulók beavatás által csatornává válnak az isteni intelligens gyógyító energia számára, miközben rezgésszámuk és energiaszintjük megemelkedik. A gyógyító kézpozíciók és kezeléstípusok elsajátításával alkalmassá válnak a hatékony önkezelésre és mások kezelésére is.


Reiki II.
A reiki II. szintű beavatás tovább növeli a tanulók rezgésszintjét, energiaszintjét. Szimbólumok és speciális kezelési technikák (pl. a távkezelés, mentális betegségek kezelése) alkalmazásával még magasabb szintű segítségadásra lesznek képesek.


Reiki III. (mester) fokozat

Ez a tanfolyam az első lépés a mesterré válás útján; a reiki mesterré avatás során a tanulók hozzáférhetnek a reiki mesteri energiához. A tanfolyamot elvégzők energia- és rezgésszintje ismét jelentősen megemelkedik, mely az eddigieknél még hatékonyabb segítségadást és személyiségfejlődést tesz lehetővé. A reiki mestereknek lehetőségük van a reiki tanári tanfolyam elvégzésére is.


Reiki IV. (tanári tanfolyam)Energiasebészet I. (pszi-sebészet)


Energiasebészet II.


Energiasebészet III. (pszi-sebész mester)

A különböző minőségű isteni energiák, vizsgálati módszerek és tudatállapotok segítségével a tanfolyami hallgató képessé válik a fizikai test és más energiatestek betegségeinek korrigálására, gyógyítására. Mindezen képességek kialakulását alapos, hosszabb időn át tartó alapozás (testi, lelki, szellemi, érzelmi, mentális) előzi meg.


Energiasebészet IV. (pszi-sebész tanári tanfolyam)


ETI vizsgákra előkészítő tanfolyamok

2009 januárjától elindítjuk a hivatalos ETI természetgyógyász vizsgákra felkészítő tanfolyamokat:
- Általános természetgyógyászat
- Egészségügyi alapismeretek természetgyógyászoknak
- Fitoterápia
- BioenergetikaFITOTERÁPIA, BIOENERGETIKA


Ez az oldal e107 portál rendszert használ, és a GNU GPL licensz alatt lett kiadva.
Design by: Totemgroup